Berber van den Brink

Grafisch Ontwerp

Webdesign

De kans is groot dat u al flink wat rond hebt gesurfd, gelezen, gebeld en vergeleken voordat u dit leest. Het aanbod aan web bureaus is enorm. Zo ook het verschil in diensten (Wordpress sites, Magento webshops, Add Words campagnes, SEO marketing enz), kwaliteit en prijs. Misschien weet u al heel goed wat u zoekt of misschien bent u aan het oriënteren. Samen met webdeveloper Joris van Montfort heb ik de afgelopen 10 jaar al vele websites voor diverse klanten gerealiseerd. Waarom wij de juiste keuze voor u (kunnen) zijn?

Emotioneel en functioneel design

Een website is een complex maatwerk product waar communicatie, vorm en functionaliteit bij elkaar komen. Juist daarom biedt het ook zoveel mogelijkheden om het verhaal van uw bedrijf of organisatie op een onderscheidende, mooie, duidelijke, bijzondere, of misschien spannende manier te vertellen. Wij zijn goed in zowel emotioneel design als functioneel design. Als designer besteed ik buitengewoon veel aandacht aan de look en feel en ben ik goed in het doorvertalen van de vormgeving van uw offline middelen naar een online toepassing, of dit nu een website, shop of app is. Daarbij hanteer ik de ontwerpregels voor een logische en gebruiksvriendelijke interface zodat vorm en functie perfect met elkaar in balans zijn.

Werkwijze

Een website begint met een plan. Wat wilt u met uw site bereiken, wie is uw doelgroep en hoe spreekt u die aan? Communicatiedingen. ‘The way something looks is the last thing we figure out’ is een van de quotes om mijn website. In een gesprek maken we samen een plan voor uw website. Kan een communicatieconcept doorvertaald worden, gaat het om een restyle of moet er iets compleet nieuws bedacht worden? We bespreken wie de teksten schrijft of aanlevert, of er beeldmateriaal gezocht, gekocht of gemaakt moet worden en of er speciale functies ontwikkeld moeten worden. In een offerte maken wij een gedetailleerde projectomschrijving en plan van aanpak zodat u weet wat u krijgt en wat het u gaat kosten.

Responsive design en WordPress

Een van de meest populaire website beheer systemen van dit moment is WordPress. WordPress is gratis, gebruiksvriendelijk en biedt zeer veel (betaalbare) mogelijkheden qua functionaliteit. Joris van Montfort heeft veel ervaring in het bouwen en onderhouden van WordPress websites, en bijbehorend maatwerk zoals plugins voor specifieke functionaliteit zoals bijvoorbeeld, webshops, reserverings modules, nieuwsbriefkoppeling e.d.  Alle websites die wij ontwikkelen zijn responsive waardoor ze er op vrijwel elk daarvoor geschikt apparaat goed uitzien en prettig werken. Samen met Joris ben ik in staat om een website op te leveren die zowel grafisch als technisch goed in elkaar steekt.

Een indicatie van de prijs

De gemiddelde prijs voor een WordPress website met een ontwerp op maat ligt rond de €1300 en kan oplopen tot €5000 of soms daarboven. Een website op basis van een template kan soms goedkoper. We kijken graag hoe we binnen uw budget een website kunnen maken die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

De onderstaande aspecten zijn van invloed op de uiteindelijke prijs van een website:

  • Omvang en functie van de website
  • Functionaliteit
  • Content
  • Grafisch ontwerp (op basis van een huisstijl, aangepast template of volledig nieuw)
  • Onderhoud en updates
  • Hosting

 

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, een project bespreken een brandende vraag stellen of samenwerken? Neem dan om contact met mij op.

06 188 72 593

Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
KvK Leeuwarden 01105628 (Loft Multimedia)