Berber van den Brink

Grafisch Ontwerp

Visuals en illustratief ontwerp

Grafisch ontwerp is altijd de vertaling van een boodschap in kleur, vorm, typografie en beelden. Deze beelden kunnen een belangrijke rol spelen in de communicatie met uw doelgroep. Soms volstaat een perfecte foto, maar soms is er een ander beeld nodig om de kern van uw boodschap beter en sterker te communiceren of om de gewenste sfeer neer te zetten.
Ik ontwerp illustraties als onderdeel van een huisstijl, (product)campagne, journalistiek artikel, verpakking, beursstand, tentoonstelling, educatief materiaal, festival boekje, app, website, promotie poster, (kinder)boek en noem maar op. Hoe dit in z'n werk gaat?

Briefing

Misschien heeft u al een idee over een specifiek beeld dat u wilt laten ontwerpen en in welke stijl, maar het kan ook zijn dat u hier nog geen idee over heeft. In een persoonlijke afspraak overleggen we samen wat het beeld moet gaan communiceren en voor welke middelen en doelgroepen het geschikt moet zijn. Ook bespreken we uw wensen en verwachtingen over de stijl en sfeer. Op basis van de briefing maak ik een vrijblijvende offerte waarin ik duidelijk omschrijf in welke richting en met welke stappen ik ga werken, wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn.

Ontwerp en implementatie

Afhankelijk van de opdracht overleg ik eerst een schetsontwerp en/of moodboard voordat ik de illustratie(s) ga uitwerken. Tijdens de uitwerking houd ik u op de hoogte van mijn vorderingen. Als de illustraties af zijn kunt u ze ontvangen als losse bestanden, maar ik kan ook de toepassing op diverse online en offline communicatie middelen voor mijn rekening nemen.

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, een project bespreken een brandende vraag stellen of samenwerken? Neem dan om contact met mij op.

06 188 72 593

Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
KvK Leeuwarden 01105628 (Loft Multimedia)