Berber van den Brink

Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp

Design is er om te verleiden, te ontroeren, te verduidelijken, te sturen, te alarmeren, te prikkelen, te overtuigen, te betoveren, te verrassen, te vertellen, te versterken, op te vallen, te onderscheiden, …..Design is communicatie; eerst de boodschap dan de vorm. Samen bepalen we wat de boodschap is voor uw doelgroep en welk doel u wilt bereiken. Van hieruit kan er gewerkt worden aan een visuele identiteit (huisstijl), een brochure, website, een campagne, illustratie of ander communicatiemiddel. Altijd uniek, op maat, stijlvol en bruikbaar.

Briefing

Elke opdracht vraagt om een eigen benadering maar begint altijd met een goede briefing. In een persoonlijk gesprek analyseren we samen de opdracht. Wat zijn uw wensen en eisen, wat is uw doel en doelgroep en welke communicatieoplossing past daar het beste bij? Op basis van de briefing maak ik een vrijblijfende offerte waarin ik duidelijk omschrijf hoe ik het aan wil pakken en welk kostenplaatje daarbij hoort. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en gaan we vol vertrouwen aan de slag.

Aanscherping en realisatie

Na presentatie en overleg pas ik het ontwerp waar nodig aan zodat u een ontwerp heeft waar u volledig tevreden over bent. Vervolgens werk ik het ontwerp verder uit in de gekozen producten of middelen en verzorg en adviseer ik in drukwerk of onderhoud ik contact met diverse leveranciers waaronder webbouwers, tekstschrijvers of fotografen. 

Concept en ontwerp

In deze fase ga ik nadenken over een concept en daarbij passend ontwerp. Afhankelijk van de opdracht en de te ontwikkelen communicatiemiddelen presenteer ik eerst het concept of direct een visuele uitwerking daarvan. Bij een huisstijl presenteer ik altijd enkele mock ups waarin ik laat zien hoe de huisstijl toegepast kan worden op diverse middelen.

Implementatie

U ontvangt uw gekozen eindproducten zoals een correspondentie pakket, logo bestanden, een folder, poster, brochure, of uw website gaat live.

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, een project bespreken een brandende vraag stellen of samenwerken? Neem dan om contact met mij op.

06 188 72 593

Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
KvK Leeuwarden 01105628 (Loft Multimedia)